Inchirieri masini cu transfer de la aeroport

 car

 Compania noastra rent-a-car, SABRENT, vine in sprijinul celor care au nevoie sa inchirieze autoturisme pentru a se deplasa in locatiile dorite. Astfel, punem la dispozitie diverse modele de vehicule pentru a efectua transporturi de la aeroport.
Indiferent de ora la care avionul dumneavoastra a decolat, atata timp cat ati ales serviciul nostru de inchirieri masini Bucuresti , renuntati la a va face probleme legate de timp. Cineva va va astepta la data si ora exacte mentionate in formularul on-line de inchiriere sau prin apel telefonic. Probabil ca veti fi obosit, asa ca va punem la dispozitie, daca doriti, un sofer profesionist. Acesta va respecta ruta indicata de dumneavoastra, fie ca intentionati sa va indreptati catre hotelul unde v-ati facut rezervare, fie ca aveti o alta destinatie.
Fiecare masina din parcul nostru auto este verificata inainte de livrarea catre clienti. Astfel, dorim sa evitam orice neajunsuri legate de partea tehnica. Nu neglijam nici confortul dumneavoastra! Este exclus sa gasiti scaune murdare, aer conditionat defect etc. Dotarile full-option prezente sunt o garantie a preocuparii noastre pentru un confort sporit, care sa va permita sa va bucurati de calatoriile in masinile noastre de inchiriat.
Aveti posibilitatea de a inchiria autoturisme direct de la aeroportul “Henri Coanda” din Otopeni, optand pentru un contract pe termen lung sau scurt. Daca doriti sa va prelungiti sederea in tara, aveti sansa de a prelungi contractul incheiat cu firma noastra rent-a-car, fara probleme. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati inainte.

 Ne laudam cu un numar mare de clienti multumiti de serviciile noastre. Si tu poti fi unul dintre acestia! In plus, la contractele de inchiriere pe termen lung, veti beneficia de cele mai bune preturi inchirieri auto Otopeni.

3 gânduri despre ”Inchirieri masini cu transfer de la aeroport

Lasă un comentariu