Tocăniță din spinari de pui

 Genul acesta de mancare este iubit de toata lumea pentru ca se face rapid,dar este si extrem de gustos.Nu aveti nevoie de mare lucru,fara complicatii si multe batai de cap.Langa aceasta tocanita de spinari de pui merge perfect o portie zdravana de pilaf aromat sau cu un piure de cartofi.Voi ce alegeti?

Ingrediente

  • * spinari de pui ( cam 1 kg)
  • * 1 ceapa marisoara
  • * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu)
  • * bulion sau suc de rosii
  • * ulei
  • * Maggi cubulete cu pui
  • * patrunjel/mărar

Mod de preparare

 Spinarile de pui se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata pestisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de condimente(zdrobim un cubulet cu pui Maggi si il amestecam in mancare) si adaugam patrunjel verde tocat marunt ( marar ).  Se serveste cu piure de cartofi,pilaf sau cu muraturi zemoase.
Pofta buna!

 

 

 

DSC00617DSC00618DSC00619

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Tocăniță din spinari de pui&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s