Rețeta de lasagna cu ciuperci si carne tocată

 Lasagna a fost mereu favorita mea,se pregateste repede si este extrem de gustoasa.Se poate folosi orice fel de carne:De vita,porc sau pui.Eu am avut de pui,dar voi puteti alege orice altceva.Depinde numai de gust…Va trebuie insa foi de calitate pentru lasagna,le gaiti in orice supermarket.Eu le-am cumparat de la Lidl.Cum se prepara?Foarte simplu:

 

Ingrediente:

8 foi de lasagna

700 gr ciuperci crude

2 cepe medii

2 morcovi

2 catei de usturoi

150 ml de supa de vita(sau puteti dizolva un cub concentrat de vita in apa fierbinte,este aproape acelasi lucru)

400 gr carne tocata

400 gr rosii taiate cubulete

200 gr cascaval

ulei,sare,piper

verdeață pentru decor

 

Mod de preparare:

Toaca ciupercile,ceapa,morcovii,razuie usturoiul si caleste-le impreuna.Adauga rosiile taiate cubulete,sare,piper si lasa-le la scazut.Separat,caleste carnea tocata ,pana se rumeneste.Asaza 4 foi de lasagna intr-o tava de tima yena unsa cu ulei.Pune 2/3 din amestecul de ciuperci.Se pune si carnea.Acopera cu foile de lasagna ramase si pune deasupra restul din amestecul de ciuperci.Toarna supa de vită si rade cascavalul din abundenta si se pune si verdeata deasupra.Se da la cuptor pana incepe sa prinda o crusta frumoasa aurie.

 

Pofta bună!

 

lasagna1lasagna3laasagna2lasagna

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s