Un desert bun si rapid-Bomboane Rafaello

c1c2

 

 Am pregatit pentru prima data acest desert versatil si foarte gustos…Seamana bine la gust si textura cu cel orginal,eu nu am folosit migdala decojita din interior,dar,data viitoare va fi prezenta si ea .Nu aveti nevoie de multe ingrediente,bineinteles ca locul de frunte il detine nuca de cocos!Asadar,mai jos gasiti lista cu ingrediente:

 

Ingrediente:

2 plicuri cu nuca de cocos (eu am avut de la Dr.Oetker,contineau ambele 160 gr)

75 gr faina normala sau de cocos

80 gr zahar tos

2 oua potrivite

esenta de vanilie,dupa gust

nuca de cocos pentru tavalirea bomboanelor

 

Mod de preparare:

Se pregateste cuptorul.Cu ajutorul unui mixer se bat spuma ouale cu zaharul si esenta,timp de 4 minute.Se adauga treptat faina si nuca de cocos si se amesteca cu mixerul la viteza mica,pana la obtinetea unei creme omogene.

Tava de cuptor se unge si se acopera cu hartie de copt.Cu doua linguri se formeaza bine gramajoare,sau putem modela bilute.Se tavalesc bine prin nuca de cocos si se dau la copt pentru 30-40 de minute.

 

Sunt foarte gustoase si de efect!Sa avem pofta!

 

 

 

 

 

Reclame

5 gânduri despre ”Un desert bun si rapid-Bomboane Rafaello

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s