Review -crema de Zi &Noapte Cien Q10

 Atunci cand am aflat pe e-mail ca voi avea posibilitatea sa testez produsele Cien,am fost extrem de bucuroasa!Am mai avut de la aceeasi marca o spuma de ras roza(era bunicica,lasa pielea moale) ,acetona (in gramaj mare,imi ajungea o sticla si 4-5 luni ) ,demachiant,in fine…mai multe produse cosmetice.M-a incantat pretul decent si ambalajul,la inceput nu stiam nimic de Cien din magazinul Lidl,cumparasem anumite lucruri mai mult de curiozitate.Si nu mi-a parut deloc rau.De ce sa dau mai mult pe exact aceleasi chestii?Nu avea rost.Daca un produs e foarte scump nu inseamna musai ca este si bun.M-am lipsit de multe astfel de ,,faimoase,,creme,parfumuri sau mai stiu eu.Pentru multe dintre ele numai reclama era ok,restul nu.

 Sa revin la testarea mea cu produsele Cien.In acest articol va voi vorbi despre o parte din ceea ce am primit,si anume despre crema de zi si crema de noapte anti rid cu Q10.Ambalajul fiecaruia dintre ele nu epateaza prin anume ceva,dar este de calitate:simplu si practic.Cremele se ,,odihnesc,, cuminti in niste borcanase de 50 ml care va vor ajunge ceva timp,chiar daca le folositi zilnic.Practic,aceste doua creme se completeaza:una este perfecta pentru zi,cealalta pentru regenerarea din timpul noptii.Crema de zi obisnuiesc sa o folosesc ca o baza pentru machiaj,nu lasa urme grase si intra rapid in piele.Mirosul este usor,nu ma deranjeaza pentru ca oricum se evapora repede.Eu am tenul mixt,deci este o crema buna,cu altele ma pomeneam ca am tenul lucios si plin de grasime.La aceasta am observat ca si matifiaza putin tenul.O aplic,astept sa intre in piele si ma dau cu fond de ten.Imi place,o folosesc de ceva timp exact ca o baza de machiaj care si hidrateaza si ma protejeaza de efectele negative ale soarelui.In poze se observa ca contine,mie imi place ca are vitamina E in amestec cu acidul hialuronic.Eu am 30 de ani si un pic,consider ca este bine sa previn,decat sa tratez.De cand o folosesc imi simt pielea mai hidratata,inainte aveam probleme in zonele uscate ale fetei( tenul mixt are parti grase si uscate),iar pretul este undeva in jur 10 lei in magazinele Lidl.O recomand cu incredere,la pretul acesta nu gasitit altceva mai bun.

 Crema de noapte are acelasi ambalaj ca si crema de zi (exceptia o face culoarea ) ,dar si acelasi miros.Ambele au tipla de protectie pentru a evita contaminarea cu bacterii,un plus pentru ele.Crema de noapte o aplic inainte de culcare,nu lasa urme grase si hidrateaza excelent tenul!Dimineata cand ma trezesc nu mai simt senzatia de fata care ma ,,strange,, , din contra.Si ea contine vitamina E si acid hialuronic,nu face decat sa completeze crema de zi.Mentionez ca cele doua creme nu contin uleiuri mineral,dupa cum scrie si pe ambalaj.Compozitia cremelor este cremoasa,mi se pare ideala,nu curge dar nici nu este prea tare,se topeste pe piele.O gasitit tot la pretul celei de zi,undeva in jur de 10 lei.

  Crema de zi si crema de noapte Cien merg mana-n mana,hidrateaza si ne ajuta sa aratam mai frumoase in fiecare zi.Le testez de cateva saptamani si am ramas placut surprinsa de eficacitatea lor,au o putere buna de hidratare,fara a incarca tenul.Nu stiu cum s-ar comporta pe tenul gras..va astept sa-mi spuneti voi.Ati incercat o astfel de crema?Ce v-a placut la ea?  #protejamfrumusetea #buzzcien #damiunpont

Pupici!

 

DSC00247DSC00248DSC00249DSC00250DSC00251DSC00252DSC00253DSC00254DSC00256DSC00257DSC00258DSC00259DSC00260DSC00261DSC00262

25 de gânduri despre ”Review -crema de Zi &Noapte Cien Q10

  1. ghelbere elena zice:

    Vavand ce preturi mici au nu le-am bagat in seama pana cineva nu-mi mai amintesc mi-a sugerat sa incercat crema de maini. Am fost atat de incantata incat mi-am cumparat si o crema de noapte. Astept sa vad daca voi fi la fel de multumita.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Maria Popescu Schinteie zice:

    Foarte bune produsele CIEN ! Le folosesc de ceva vreme , de cand am fost in Italia ! Eram intr-o comuna si nu prea aveam de unde sa iau creme se fata , asa ca am luat de la Lidl , CIEN ! Mi-a plăcut foarte mult si de atunci folosesc gama lor de produse !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Sandoi Roxana Madalina zice:

    Mai foloseam produse de la Cien, spumă, balsam, dar creme nu am încercat niciodată. Eram puțin reticentă. Acest articol m-a făcut să mă decid și cu proxima ocazie voi încerca crema de zi, mi se pare un raport bun preț-calitate.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu