Mos Craciun vine la Douglas

like

  Uneori stau si ma intreb care este cea mai mare durere care poate exista? Oamenii se refac destul de repede după o boală fizică sau după ce suferă o pierdere financiară. Pentru dureri fizice avem medicamente, pentru bani muncim și facem alții. Dar când este vorba de inimă, de suflet? Când ești rănit sufletește,totul se schimbă.Ca adulti putem trece mai repede peste ceea ce ne afecteaza,dar nu putem spune acelasi lucru si despre copiii.Copiii sunt foarte diferiti si reactioneaza in mod diferit chiar daca sunt pusi in aceeasi situatie sau  daca sunt confruntati cu aceeasi problema.In zilele acestea vedem tot mai multi tineri bolnavi,cu sufletul imbatranit prea repede,cu o privire trista,lipsita de speranta.Ma gandesc ce e in inima lor,dar si in a celor apropiati.O durere muta,de nedescris…un urlet fara ecou.Insa,mereu exista o faramă de speranta,de data aceasta este oferită cu drag de Douglas Romania pentru toti copiii si tinerii bolnavi de cancer.Douglas România lansează în rețeaua sa de magazine din România campania de strângere de fonduri “Beauty of Giving” prin care va dona asociației Little People câte 10 lei din vânzarea fiecărei palete de machiaj Like. Asociația Little People are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi.Obiectivul pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie.

 Ce trebuie sa stim despre parfumuriile Douglas- Douglas a intrat pe piața locală în 2007 și deține acum un număr de 18 magazine în Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara și Târgu Mureş. Oferta Douglas cuprinde produse de parfumerie, îngrijire personală şi înfrumuseţare, machiaj sau accesorii și servicii de consiliere beauty, ședințe de machiaj, ședințe de diagnoză a tenului, mini-tratamente și ambalare cadouri. Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 de milioane de lei și are aproximativ 200 de angajați.

 In concluzie,sustin acest proiect umanitar in care Douglas Romania doneaza 10 lei din vanzarea fiecarei palete de machiak LIKE, va invit si pe voi s-o faceti.Haideti sa ajutam acest tineri frumosi si sa achizitionam paleta LIKE .Mai ales ca vine luna decembrie,luna cadourilor,ea poate fi un cadou elegant si mereu apreciat de o doamna sau domnisoara cocheta.

Pupici!

3 gânduri despre ”Mos Craciun vine la Douglas

Lasă un comentariu